DESPRE NOI

Cum am dezvoltat Visidot

Ca mai toate poveștile, și Visidot s-a dezvoltat ca urmare a unei provocări: lupta cu birocrația și nevoia de conformitate cu normele GDPR. 

Ca în peste 90% din companiile din România și RebelDot (compania mama a Visidot) avea un teanc de hârtii cu datele vizitatorilor și motivele vizitelor. Un proces ce s-a dovedit a fi complet ineficient și nepotrivit pentru o companie de IT.

Digitalizarea unei companii nu trebuie să fie o bătaie de cap – a fost gândul care ne-a motivat încă de la început pentru a identifica soluția propice.

Astfel că am decis să începem să lucrăm la o soluție rapidă și ușor de implementat care a prins forma Visidot. Deși era destinată doar pentru uz intern, treptat am început să primim tot mai multe cereri de la alți antreprenori care aveau nevoie de soluția pentru afacerile lor. Astfel, Visidot s-a transformat într-un produs care satisface nevoile companiilor din diverse industrii.

Misiunea

Am transformat în misiune dorința de a ajuta companiile mici și mari să facă primul pas spre digitalizarea proceselor interne.

Hustle free digital processes!

Visidot – Un startup al RebelDot

Cine este RebelDot?

Suntem rebeli pasionați în gândire și riguroși în execuție. Misiunea noastră e sa creăm valoare prin tehnologie în cadrul unor parteneriate oneste.

Numere

91.7%

Scorul NPS din partea clientilor

220+

rebeli in
echipa noastra

6 ani

nivel mediu de
senioritate in echipa

30+

industrii in
expertiza noastra

3000+

vizitatori inregistrati
prin Visidot

Echipa

Tudor Armand Ciuleanu

CEO Rebeldot
Investitor & Fondator Visidot

Petruța Țuligă

Product Manager

Levente Gaboș

Developer

Cristian Călugăr

Senior Developer

Claudiu Dumitraș

Quality Assurance

Gabriel Apavloaie

Specialist Marketing

Visidot, registrul electronic românesc pentru restaurante și clădiri de birouri.

Visidot e un serviciu digital de registru, prin care restaurantele pot avea o ordonare digitală a tuturor clienților care le trec pragul. Dar nu numai... Citeste mai mult

Dacă ai întrebări verifică secțiunea noastră de FAQ sau lasă-ne adresa ta și te contactăm noi.