poza-articol-5

Despre Visidot cu Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus

Salutare tuturor,

Astăzi vă invităm să aflați câteva detalii din spatele cortinei de la Vlad Buzoianu, CEO  Cluj Business Campus, și primul client Visidot.

Cluj Business Campus a fost gândit și dezvoltat pentru a primi companii de orice dimensiune într-un mediu al creșterii și inovației.  Mai mult decât atât, CBC este o comunitate construită în jurul unor valori comune care atrage oameni talentați și te conectează cu cei asemănători ție.

Campusul găzduiește peste 20 de companii din domenii diverse, iar punctele centrale ale strategiei de business sunt reprezentate de comunitate si inovatie.

Din planul de inovare și digitalizare face parte și Visidot, iar Vlad împreună cu echipa CBC au fost primii care au folosit soluția și au atins un prag important de 2000 de vizitatori înregistrați.

În cinstea milestone-ului și a peste 4 luni de colaborare ne-am gândit să spunem povestea din spatele acestei colaborări și cum a fost pentru CBC experiența utilizării Visidot.

 

Cum a fost perioada pandemiei pentru CBC?

Vlad: Încă suntem în perioada aceasta și rămânem agili pentru a depăși toate problemele împreună cu partenerii noștri. Ne concentram pe soluții prin care să prioritizăm siguranța angajaților întorși la birou și suntem alături de chiriașii care deja au demarat reamenajări ale birourilor pentru a se adapta la contextul actual.

Ce măsuri ați luat pentru întoarcerea în siguranță?

Vlad: O parte din măsurile luate sunt următoarele:

  • Am montat o tubulatură suplimentară menită să îndepărteze zona de evacuare a aerului viciat de zona de aspirație a aerului proaspăt
  • Am montat filre UV pe conducta de aer proaspăt prin partenerul nostru Sterilaire. Suntem primul campus de afaceri din România care a implementat această soluție
  • A fost instalată o cameră cu termoviziune care măsoară temperatura fiecărei persoane la fiecare recepție din clădirile CBC
  • S-au înlocuit dispensarele de prosoape și dezinfectant cu cele pe bază de senzor

Siguranța chiriașilor noștri a fost și este mereu pe primul plan astfel că am implementat multe alte măsuri și suntem în continuare deschiși la soluții.

 

De ce ați ales un sistem de gestionare al vizitatorilor?

Petruța: Știu că încă dinainte de pandemie căutai în permanență metode de digitalizare a proceselor. Așa ai ajuns și la Visidot.

Vlad: Da, așa este. Mereu am fost interesați de zona de tehnologie ca parte din viziunea noastră de a crea un campus și o comunitate digitală. Visidot a venit ca o alegere naturală întrucât încă aveam registrele pix și foaie care nu se potriveau cu ce se intamplă la CBC.

 

Cum garantează Visidot siguranța clienților voștri?

Vlad: Beneficiul major îl văd în ceea ce privește siguranța vizitatorilor dar și o evidență mai exactă în ceea ce privește numărul persoanelor care se află în clădire și orele cu trafic intens. Ne ajută, astfel, să putem lua decizii mai bune privind organizarea spațiului.  În plus, siguranța datelor vizitatorilor există în sfârșit, cu ajutorul Visidot. Implicit, registrul pix și foaie înseamnă nesiguranță și toți jucătorii din industria birourilor sper să devină conștienți de asta.

 

Ce beneficii v-a adus folosirea Visidot?

Vlad: Primul beneficiu pe care l-am simțit imediat a fost o mai ușoară facilitare a registrelor pentru cele 2 intrări pe care le avem. Registrele fizice în clădiri de birouri care găzduiesc firme de IT mi se par depășite, ca să nu mai zic neconforme cu GDPR. Bineînțeles, un alt beneficiu este dat de crearea unei experiențe mai bune pentru vizitatori și timp câștigat pentru persoanele de la recepție. Când îți dorești să lași o primă impresie pozitivă este musai să ai grijă la toate detaliile, chiar și la un registru.

 

Scopul interviului a fost de a oferi o privire de ansamblu asupra beneficiilor oferite de Visidot unuia dintre cele mai aglomerate și inovatoare centre business din Transilvania.

Dacă și voi vreți să folosiți Visidot ne puteți scrie la getintouch@visidotapp.com.

 

Distribuie articolul

Află cum poți îmbunătăți experiența candidaților și vizitatorilor tăi cu Visidot